Lekker! Heerlijk bij wild en vleesgerechten, door de jus, bij de salade of op je brood met een plak kaas! Probeer het eens!

Vergeet niet de facebookpagina te delen en te liken of je op het YouTubeKanaal te abonneren en maak kans op die leuke vogeltraktatie van vorige week. Dinsdag wordt de uitslag bekend gemaakt.

www.youtube.com/HOMEenME

www.facebook.com/HomeEnMe

Veel plezier!

2 thoughts on “Uienjam maken

 1. Hallo Kaat,

  Heb deze week je uienjam gemaakt van rode ui volgens jouw recept voor de rode uienjam heb ik wel vlierbessensiroop i.p.v water genomen die ik eerder dit jaar gemaakt had en wel geen geleisuiker gebruikt na proeven was deze niet zoet genoeg en heb er nog 65 gr gewone suiker bijgevoegd, om de jam te doen indikken heb ik 6 gr geleipoeder(pectine) bijgevoegd, deze uienjam is gewoon lekker en mooi rood van kleur.

  Ook witte uienjam gemaakt met witte ui volgens uw recept om deze iets geler te laten uitzien heb ik er een mespunt cucuma(geelwortel) bij gedaan en een koffielepel rode peperbessen eveneens zeer lekker van smaak en uitzicht.
  Vroeger altijd uienjam gekocht van Didden maar met dit recept zal ik hem wel altijd zelf maken

  Bedankt voor uw recept

  Grt William.

 2. Mooie uitstraling hebben die kleine “weckpotjes” en de inhoud is werkelijk overheerlijk dus raad ik iedereen aan …aan de slag ermee!…

  Liefsss mams

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier + zestien =