loesje puber

Ik weet het niet hoor. Maar er opent zich een wereld voor me waarvan ik dacht dat hij geen geheimen meer had! Wow, dit is pas het begin.

M’n hele leven ben ik ‘kinderloos’ en dat zou ook zo blijven. Familie, vrienden, echtgenoot, iedereen wist dat. Om mij heen begonnen, alsof iemand het startschot gaf, de meesten aan een gezin en kindjes werden geboren. Nu ben ik niet bejaard, waar ik mee wil zeggen dat die kindjes vaak nog steeds kindjes zijn. Dat brengt mij op het volgende punt!

Ik lig ineens op voorsprong. Ik mag naast alle lieve vrienden en vriendinnen die ik heb een kijkje geven in de wereld van de puber. Ik doe er een schepje bovenop, de hardcorepuber! Ik doe niet aan halve maatregelen, ik loop alle hoofdstukken met jullie door. Sex, drugs en rock&roll, wie is er niet groot mee geworden. Maar moeten ze allemaal op die manier groot? Please?

Laat ik het leed verzachten door te zeggen dat ik ook een fikse puber ben geweest, het enige verschil was dat het woord ‘hardcore’ nog niet bestond. Letterlijk. Verder heb ik ook bijna alle routes genomen, op een paar na. En ik kan er voor kiezen die paar die ik niet gelopen heb te accepteren als extra features van dit moment. Maar dat doe ik niet! Laat mij ook ergens géén begrip voor hebben. Ergens tegenaan trappen! Medogenloos. En dan beland je dus in de wereld van de nieuwe puber, zoals ik dit stukje begon. Niet alleen nieuw in de zin van, internet, techniek en telefoons. Nee, nieuw omdat ik sommige dingen nìet heb uitgevonden blijkbaar!

En daar ga ik jullie de komende tijd veel over vertellen. Voorop gesteld dat veel van die inspiratie gebaseerd is op een puber in huis, maar uiteraard niet altijd op deze puber van toepassing is. Met andere woorden, er is privacy, en er is zoveel meer waar ik over uit wil wijden buiten deze soms ietwat saaie huishouding. Voor nu weet ik niet waar ik moet beginnen. Zoveel om over te schrijven.

Morgen is er weer een dag!

2 thoughts on “Puberaal #1 What the vak!

  1. Hahahaha wat kan ze uitgevroten hebben dat jij nooit geprobeerd hebt?! Ik wacht nog steeds op je mail schat. Maar geen zorgen zo blijf ik ook op de hoogte. Ik heb ook behoorlijk wat te vertellen. Misschien kunnen we beter skypen?! xxxx

    • Hey schat! Ik dacht echt dat ik alles uitgevonden had inderdaad. Maar nee! Ik ga je bijpraten! Goed idee, we gaan skypen. Ik ga je contacten zodat we kunnen inplannen. Til het over oud en nieuw heen hoor laivie, dus volgend jaar gaan we bijkletsen! Knuff!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × 3 =