post

We hadden in oktober 2021 al de kaarten en de Airbnb geregeld en na meer dan een jaar wachten was het eindelijk zo ver, het afscheidsconcert van de Dolly Dots.

Ronald haalt mij om 14 uur op van de brouwerij en om half 5 zijn we bij onze airbnb, deze ligt op loopafstand van de ziggodome. Ondanks dat we vriendelijk worden ontvangen door de gastheer zijn er toch twee minpuntjes; het uitzicht en de deurmat 😉

Na een koud pilsje kleden we ons om, lopen naar het station waar ook de horeca zich bevindt. We willen natuurlijk eerst even wat eten voordat de avond begint. Dit blijkt echter niet mee te vallen, overal waar we naar binnen willen staan mensen al in de rij te wachten op een tafel, dan eerst maar een pilsje.

Wanneer we verder lopen laten we nog een “stoere” foto van ons maken en dan zie we op een groot beeldscherm dat woonmall Villa Arena ook restaurants heeft, dan daar maar naar binnen. En jawel hoor, Grand Café Rox heeft nog een tafel voor twee vrij.

Onder het genot van een glaasje Dommelsch eten we daar een lekkere kipsate en na nog een espresso lopen we naar de ziggodome.

We doen onze jassen in een locker, achteraf een gouden idee van Ronald want we konden na afloop zonder te wachten onze jassen weer ophalen, lopen naar de bar voor een consumptie en banen ons een weg naar voren.

Twee uur later is het feest alweer voorbij en pilsen we af bij het naastgelegen café.

Wanneer ook dit feest afgelopen is gaan we terug naar onze airbnb en de volgende dag om 14 uur zijn we weer in Veenhuizen, wat kun je toch veel doen in 24 uur 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × een =