post

Omdat de weersverwachting goed lijken gaan we op het laatste moment het weekend met de camper weg.

We hebben deze camping al een poos in onze favorieten staan en nu gaan we er maar eens heen, ook omdat we zeer nieuwsgierig zijn hoe Achi het hier doet. Omdat Karin nog een avonddienst heeft neemt Roderick vrijdags de camper en de honden mee naar het werk, vandaar uit rijdt hij naar de camping in Een en om half twaalf arriveert Karin daar ook.

De volgende dag bivakkeren we de hele dag rond de camper, we willen eigenlijk naar het bijhorende zwemwater maar het weer doet een beetje raar. Het ene moment is het bewolkt & fris, het andere moment regent het en dan is het in de volle zon weer heel warm. Het mooie van deze camping is dat de honden overal los kunnen omdat het hele terrein omheind is. Achter de omheining kun je zo het naast gelegen bos inlopen om de honden uit te laten, ideaal! ’s Avonds gaan we nog gezellig en lekker barbecueën en omdat Karin nog aan de studie moet, drinkt Roderick na het eten koffie met de mede campinggangers rond het kampvuur.

Zondags is het weer stabieler en na de “lunch” pakken we de zwemspullen en lopen naar het water. Dat zwemwater blijkt een oude zandafgraving te zijn met een klein strandje, het ligt aan de overkant van de camping waar je eerst door een weiland heen naar toe moet lopen. Het is heerlijk afgelegen en we hebben het hele meer voor ons zelf, ook de honden vinden het geweldig. Na een paar uur begint de lucht te betrekken, een goed teken om de spullen weer op te pakken terug te gaan naar de camper. Wanneer we terug zijn bij de camper besluiten we om meteen maar naar huis te gaan.

Deze camping is voor ons en de honden voor herhaling vatbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf − 4 =