post

Dit jaar valt onze keuze op Emden, we parkeren de camper op de camperplaats in de binnenhaven van Emden, https://www.campercontact.com/nl/duitsland/niedersachsen/emden/657/alter-binnenhafen , wat op loopafstand van het centrum en de kerstmarkt is.

Omdat we er vroeg zijn hebben we tijd genoeg om Emden en de kerstmarkt te bezoeken, Emden is een mooi klein stadje, net als de kerstmarkt en dat betekend dat we halverwege de dag alles wel gezien hebben.

uiteraard is dat geen probleem want we lopen de kerstmarkt gewoon vooe de tweede keer over en stoppen regelmatig voor een hapje en een drankje.

Wanneer we terug zijn in de camper besluiten we wel dat we morgen ergens anders heen gaan.

De volgende morgen tijdens het ontbijt beslissen we dat we doorrijden naar de kerstmarkt in Leer, ook daar is een camperplaats (https://www.campercontact.com/nl/duitsland/niedersachsen/leer/675/p9-parking) op loopafstand van het centrum/kerstmarkt.

We arriveren daar aan het einde van de dag, ook dit is een gezellig stadje en kerstmarkt, we lopen tot het einde van de avond hier rond en stappen moe maar voldaan de camper weer in, het was een mooi weekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × vijf =