post

Donderdag 8 December

Na twee jaar niet met de camper naar een kerstmarkt geweest te zijn was het eindelijk weer zo ver, dit jaar kiezen we voor Osnabrück. We vertrekken op donderdag, onze eerste stop is zoals gewoonlijk bij de autohof in Emsbüren waar we LPG tanken en wat eten bij McDonald’s. Wanneer we aankomen op de CP in Osnabrück zijn de camperplaatsen bezet, we zetten de camper maar op een “gewone” parkeerplaats neer, het eerste wat we doen is de verwarming aanzetten en de kerstverlichting ophangen. Bij de borrel beginnen we aan onze Lego Adventskalender die we van Sinterklaas hebben gekregen.

Vrijdag 9 December

We staan op tijd op want Angie, Patrick, Lynn en Myra komen vandaag, samen gaan we de kerstmarkt bezoeken. Zodra ze er zijn lopen we naar het centrum, tien minuten later zijn we daar.

We beginnen de kerstmarkt met warme chocomelk en glühwein. Voor lynn is het een groot feest want overal staat wel iets waar ze op of in kan en natuurlijk staan overal kraampjes met allemaal lekkers.

Wanneer het aan het einde van de middag drukker wordt brengt Roderick de honden terug naar de camper en gaan we naar café Extrablatt om op te warmen en wat te drinken.

Hierna lopen we nog naar een ander gedeelte van de kerstmarkt, we bekijken daar een kerk van binnen en gaan Roderick en Lynn nog in het reuzenrad.

Wanneer het tegen zes uur loopt nemen we afscheid van elkaar, Angie, Patrick en de kinderen gaan terug naar Emmen en wij gaan naar Joe Enochs Sportsbar om daar naar het Nederlands elftal te kijken. Laat en teleurgesteld komen we terug in de camper.

Zaterdag 10 December

We gaan het vandaag nog even dunnetjes over doen maar wanneer we daar aankomen met de honden is het al heel druk, dat is niet handig met de honden en ook zeker niet leuk voor hun dus na een glühwein brengt Roderick de honden weer terug naar de camper.

Wanneer Roderick weer terug is scheiden onze wegen, Karin gaat de winkels verkennen en Roderick gaat sightseeing.

Aan het begin van de avond doen we samen nog een rondje kerstmarkt voor wat hapjes en drankjes en gaan daarna koud en voldaan terug naar de camper.

Zondag 11 December

Nadat we lekker hebben uitgeslapen, rekenen we de camperplaats af en rijden naar Ibbenbüren waar we de wc legen en tegen 16 uur zijn we weer terug in Borger. Het was weer een gezellig weekend 🎅🏼🎄🍷🍻

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf + elf =