20131124-015130.jpg
Ik ben niet snel enthousiast over geurtjes. Parfum zegt me niet zo heel veel en ik gebruik al jaren hetzelfde luchtje omdat ik eraan verslaafd ben en het hoort bij mij. Dus dat ik de trend van geurkaarsen en waxmelts op zou pikken had niemand verwacht.

Nu helpt het wel dat ik niet de enige vrouw in huis ben. Angie mag wat betreft de waxmelts graag combineren met de geurtjes en houdt de voorraad op peil. We hebben daarvoor de huisleverancier hier om de hoek. Elisha’s bloemen in Borger heeft een megagrote tafel vol Scentchips met de heerlijkste geuren.

scentchips-530x530

Scentchips is een betaalbaar merk voor heerlijke waxblaadjes die verdeeld zijn in vakjes doormiddel van de nerven van het blaadje. Goed idee! Door kleine stukjes en dus verschillende geuren met elkaar te mengen krijg je heerlijke geursensaties. En ik overdrijf niet. Het is zo lekker. Al gauw ontstaan er favorieten, maar ook geuren die je niet fijn vindt. Die geuren mengen we met anderen zodat ze toch met plezier gebruikt worden tot ze op zijn. Hazelnoot en Maple zijn bijvoorbeeld niet aan mij besteed, terwijl ik die juist deze tijd van het jaar had uitgezocht. Angie doet net alsof ze in de ijssalon staat en neemt gewoon mee wat ze lekker vindt, hoezo jaargetijde. Zo kan het dat we nu mango en perzik als favoriet hebben. Kortom, het is ontzettend leuk om met de geuren te experimenteren.

Heerlijk zo met de komende feestdagen, in plaats van een appeltaart in de oven creëer je de geur gewoon met een melt! Probeer het ook eens!

One thought on “Een neus voor sfeer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien + 15 =