post
2012 was een enerverend jaar! Een emotionele rollercoaster met beslissingen en consequenties. Veel gebeurd en veel keuzes gemaakt. Eén keuze hebben we niet in de hand.
Vanaf vandaag moeten we stoppen met de zaak. De dancing gaat nog door, maar voor de rest kan en wil het niet meer. Voor ons al een lange tijd van trachten te redden wat we kunnen redden, maar het haalt niets meer uit. Ik persoonlijk heb natuurlijk al eerder besloten zekerheden in te bouwen en heb inmiddels een baan bij de ING in Groningen. Daar zijn we allebei blij mee. Nu de ‘kip’ nog. Wat zullen we het missen, wat zal Ro het missen. De realiteit moet natuurlijk nog inzinken. Wat er nu allemaal op ons pad komt is ook nog niet helemaal zeker. We wachten af en zijn in elk geval blij met alle mensen om ons heen.
Natuurlijk willen we iedereen bedanken, een begin en een eind is er nauwelijks, wat veel. Alle gasten waaronder veel ‘vaste’, alle leveranciers…echt, maar vooral het team, ze voelden veel en deden niets. Ja, werken….doorgaan. Fijn!
Familie en vrienden ook natuurlijk, maar dat komt nu…..juist nu zien we ze en voelen we ze.
We zien wel en wachten af maar zijn blij met elkaar, nog steeds….heel erg….en we zijn er beiden van overtuigd dat dat het belangrijkste is de komende tijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negen + vijftien =