Dit jaar loopt de planning iets anders dan anders?

Eerst was het natuurlijk de vraag waar gaan we heen?
In eerste instantie gingen dit jaar onze gedachten uit naar Duitsland maar we konden niet echt een leuke plek vinden dus zochten we verder in Nederland, en al surfend komen we terecht op een fantastische mooie plek aan de Rijn namelijk in Tolkamer.
Het eerste Nederlandse dorpje waar de Rijn Nederland binnenkomt maar helaas vanwege hoog water is die plek gesloten.:-(
Dus al verder zoekend op het www komen we  terecht in Lauwersoog.

Na een e-mailtje zijn we ook wat later in de avond (er moet natuurlijk eerst nog gewerkt worden in ons Kippenrestaurant) welkom. Maar dan is het zaterdagavond half zeven en word ik gebeld, het is Angie, hoi pap ik wil wel graag oud & nieuw met jullie vieren.
Aangezien we sinds de breuk met haar moeder nooit meer de jaarwisseling met haar hebben gevierd is die keuze niet zo moeilijk en na kort overleg met zit ik om 18:45 uur in de auto en zitten we om 24 uur met ons 3tjes achter de laptop om te kijken waar we met de camper heen gaan.
Aangezien Angie 2 januari om half 6 uit bed moet vanwege de begrafenis van haar opa besluiten we om het dicht bij haar huis te houden zodat we haar dinsdagavond op tijd thuis kunnen afzetten.
Onze muis valt op Enkhuizen en zondagavond 22:30 uur rijden we Borger uit.
Rond 1 uur arriveren wij op de camperplek waar het echt heel hard waait, de camper voelt aan als een schip op zee maar ondanks dat liggen de beide dames al snel te slapen, Roderick ligt nog lang wakker tot dat hij toch ineens wakker word van de wekker.;-)

We drinken een kopje thee op bed, bakken wat broodjes af en eten die dan ook maar op bed op, we zetten koffie en uiteraard drinken we dat ook op bed op.;-)
Na wat uurtjes gaan we dan toch maar in de benen en Enkhuizencity is ons doel.
De dames winkelen nog een klein poosje terwijl Roderick een paar caches probeerd te vinden maar het is geen winkel en cacheweer dus rond 17 uur zitten we in een café  aan de koffie (Roderick natuurlijk aan heerlijk bockbiertje) en een bittergarnituurtje.
Na 2 rondjes zoeken we de camper weer op en gaat onze oudjaarsviering beginnen.
Karin heeft heel veel lekkere dingetjes gehaald bij onze grutters en daar zijn we dus de hele avond zoet mee.
Intussen probeert Roderick de schotel uit te richten zodat we tv kunnen gaan kijken maar door de harde wind lukt dat voor geen meter.:-(
Dan maar een met ons 3en op bed en een filmpje erin, het word “Me, myself and Irene”, echt een leuke en flauwe film.
Halverwege de film word het 24 uur, we wensen elkaar de wensen en doen het gordijntje van de slaapkamer los.
Wat is dat toch heerlijk om in je huiskleren vuurwerk te kijken terwijl je op bed ligt.;-)
En het kost helemaal niks :-B

Nadat de film is afgelopen gaan we lekker slapen en rond 14 uur zijn we weer echt wakker.
We ontbijten nog wat, we doen een paar caches, eten wat heerlijke zelfgemaakte snert van Karin in de camper, halen nog een mcflurry en koffie bij de mac en gaan dan naar Wormer.
Angie is weer veilig thuis afgezet( alhoewel ze wel 1 rechter schoen heeft vergeten) en wij arriveren rond 24 uur weer in Borger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

elf + 7 =