Soms heb je zin om bij andere mensen naar binnen te gluren. Tegenwoordig wordt dat door makelaar-sites zoals Funda al een stuk eenvoudiger. Ik trek het vaak nog even naar een hoger level en ga lekker op zoek naar wereldwijde eyecatchers. Sommige mensen willen op hele vreemde plaatsen wonen of in hele bijzondere huizen. Het kan allemaal. Kijk even mee….

In de Pyreneeën staat dit huis ter bezichtiging. Je kan hem naar eigen inzicht laten bouwen. De afgrond zoek jezelf uit!

Of toch iets meer in de bossen. Je kunt het slechter treffen!

Extraordinary buildings 0022

Ik persoonlijk ben ook gek op water, maar is dit iets overdreven misschien?

Extraordinary buildings 0012

Of ondersteboven? Je moet er maar opkomen!

Extraordinary buildings 0013

Er schijnt ook steeds meer vraag te komen naar zogenaamde Dome-woningen. Het ziet er futuristisch uit en is niet zo vatbaar voor de elementen. Iets waar steeds meer rekening mee gehouden wordt met het toenemend natuurgeweld.

Extraordinary-Monolithic-Dome-Homes

Ik vind het superleuk om deze foto’s van boven tot onder te bestuderen en me voor te stellen hoe de mensen wonen. Soms ben ik jaloers maar gelukkig ben ik vaker blij dat ik er niet woon. Waarschijnlijk door de extreme omstandigheden waar deze woningen soms mee te maken hebben. Toch leuk hé, die foto’s!

2 thoughts on “Bijzonder wonen #1

  1. Hahaha, ja hoe gek wil je het hebben!….
    Dat huis wat ondersteboven hangt/staat lijkt een fotograp, het lijkt mij namelijk erg moeilijk om zo uit of in je auto te stappen 😉

    Liefsss, mams

    • Nee, geen fotograp. Kijk maar eens goed. De tuin met trap. Wat er bij de voordeur staat. Het balkon aan de achterkant. Die mensen hebben gewoon een oude auto aan het huis gehangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 − 14 =