Ik ben fan van een groot aantal dagelijkse Bloggers en Youtubers. Door hen kom ik op leuke ideeën voor tags of om zelf uit te voeren. Vandaag stuitte ik bij Misslipgloss op haar ‘Inbox zero’ tips. Dat houdt in dat je je mailbox zo georganiseerd hebt dat je elke dag een opgeruimde box hebt. Dat lijkt me wel wat, aangezien die van mij nooit leeg is.
Ik ga dus meteen aan de slag, want ook voor mij geldt, een opgeruimde inbox draagt bij aan een opgeruimd hoofd. Haar tips ga ik natuurlijk hier niet herhalen, makkelijker is dat haar linkje hier te vinden is zodat jezelf even kan kijken.

Op dit moment ben ik me aan het uitschrijven bij allemaal reklamemails die ik altijd linearecta in de prullenbak gooi. Zonde van m’n tijd. Kost wat moeite, maar ik denk dat ik er blij mee ga zijn. Straks ga ik binnenkomende mail indelen zodat het meteen op een overzichtelijke plek komt. Vanaf daar kan ik het op een later tijdstip verwerken. Ook heb ik een autoreply die ik even wil veranderen. Ik ben nog wel even bezig dus.

Wil jij ook een ‘Inbox zero’? Ga voor de tips even kijken bij misslipgloss.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × 5 =