20140226-204205.jpg
Ja, ja! Je leest het goed. Nog steeds aan zee èn in IJmuiden! Zoals ik gisteren vertelde, niet voor het centrum. Nee, we gingen vandaag nog voor een stevige strandwandeling naar de pier, erop, eraf en via het strand weer terug.

Ik krijg er geen genoeg van!

http://youtu.be/8A4j_190-nQ
Maar toen was er nog wel een stukje dag over. Daar hebben we allebei wel wat dingen op bedacht, maar niet dezelfde dingen. Ik wil best in IJmuiden blijven. Straks even kibbelingetje eten en dan weer onderuit. Dat is voor Ro net iets te weinig aktie. Hij kiest voor hetzelfde scenario maar wil tussendoor wel op verkenning met de camper. Stel dat er om de hoek een walhalla voor campers ligt.

Zo kwamen met een zestal kilometers in Haarlem terecht. Leuke stad hoor. Had ik dat gisteren maar geweten. Nu moet ik als een malle de stad registreren en ook nog shoppen. Daar is het net iets te laat voor. Toch een gezellige indruk. Dat moet dus maar eens op herhaling. Voor nu was de parkeermeter tegendraads. Nadeel van een camper, tig parkeergarages in het centrum, maar ja. Wij stonden naast zo’n ouwerwetse meter tot zes uur. We doen het ermee.

Terug naar IJmuiden? Of gokje op Bloemendaal a/z? Maar als we daar niet mooi kunnen staan, Zoals in IJmuiden. Ach, die paar kilometers. We gaan terug.

En zo staan we dus weer op de grote parking. Eerste vier uur gratis, daarna dagtarief van 8 euro. Daar voelen we overigens niets van hoor. We hebben gisteren ook niet gemerkt dat we van gratis naar betaald gingen. We hebben net wel een visje gegeten. Maar bij de verkeerde visboer. Degene die we wilden was dicht en deze had dat beter ook kunnen doen. Voorgebakken vis uit de micro. Hallo?! Beetje jammer.

En nu lekker aan de koffie. Standje onderuitgezakt. Hondjes moe. Perfect.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 − acht =