20131120-020229.jpg

Het wordt eens tijd voor een tag! Tag’s zijn onderwerpen waarover je kan bloggen en die bij meerdere bloggers zijn verschenen of nog gaan verschijnen. Bij meerdere blogs kwam ik de Guilty pleasure tag tegen. Dingen waar je je stiekem voor moet schamen, dus hier komt ‘ie!

Film:

never ending story

Heel lang geleden ging ik naar de “Never ending story” in de bios. De film heeft zoveel indruk op me gemaakt dat ik ‘m altijd als favoriet ben blijven bestempelen. De boodschap dat de fantasie van de kinderen aan het verdwijnen is raakte me echt. Nu, twintig jaar later, denk ik dat het grotendeels de waarheid is geworden. Mooi film maar inmiddels zo fout.

Serie:

Stiekem kan ik er nog een paar opnoemen, maar dit is al een behoorlijke guilty pleasure toch? Ik ben zo gek op deze droge humor. Voor alle series geldt dat je optimaal geniet als je de karakters kent. Geweldige ontspanning.

Muziek:

Nick-en-simon-1

Persoonlijk vind ik dat ik een ruime muzieksmaak heb, ik vind zoveel leuk! Maar tegelijkertijd houdt dat in dat ik best een stoere update kan geven van m’n toppers. Om dan toch een voorbeeld te geven van muziek waar ik iets bij aarzel om te delen, Nick&Simon. Ik betrap mezelf erop dat ik steeds vaker mee zing met hun liedjes. Wil ik er wel bij vermelden dat ze zelf ook wel gegroeid zijn de afgelopen jaren. Toch?

Snack:

tosti 2

Zo slecht maar zo lekker! Tosti kaas in de koekenpan gebakken met boter! Ook ben ik gek op geroosterd brood met echte, gezouten boter.

 Activiteit:

bolletjes haken 1

Haken! Ik weet ’t! Net als breien lijkt het zó niet stoer! Maar het is toch hip! En nog leuker, je maakt er bijzondere en hippe dingen mee. Ik heb inmiddels een kussen op de bank liggen van eigen hand en mijn doel is ook nog een mooie poef in elkaar te draaien. Ja, ja!

 Absurde verzameling/ Belachelijke aankoop:

schoenen

Schoenen! Eigenlijk moest ik kiezen uit absurde verzamelingen. En dan voornamelijk rondom de kledingkast. Er zijn namelijk ook meer tassen dan nodig in mijn stash. Maar schoenen, ik denk altijd dat ik meer schoenen nodig heb. En eerlijk, dat kan niet! Ik ga dan ook niet schaamteloos m’n eigen voorraad laten zien.

 Crush:

Charlize_Theron_WonderCon_2012_(Straighten_Crop)

Het is misschien een beetje gek als je het over een crush hebt, maar zo’n tag laat je diep nadenken over sommige dingen en ik kan geen man bedenken waar ik echt voor in katzwijm val. Er zijn zoveel mooie mannen. Maar ik ben wel altijd onder de indruk van mooie vrouwen. Misschien omdat het dichter bij me staat en ik een naturel beauty kan benijden. Al heel wat jaren ben ik fan van Charlize, ze is zo mooi! Ja, een heimelijke crush, vooruit!

Kleding:

onesie

Ik ben er ook voor gevallen! De onesie!* Wat een fijne manier van wegkruipen in de bank. het enige nadeel is dat het voor mij soms té warm is. Ik heb het nogal snel warm en dit is toch het compleet verpakken van je lichaam. Maar verder……Love it!

Vind je dit een leuke tag en wil je hem zelf gebruiken? Ga je gang. Laat het even achter in de comments zodat ik ook even kan kijken. Bedankt voor het lezen.

* Spreek uit: one van 1 en -sie erachter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

negentien − vier =