pink-champagne-2

Waar worden we vandaag wakker? Sinds onze gezamenlijke heugenis vieren we oud&nieuw bij voorkeur met z’n tweeën en ergens anders dan thuis.

Dit keer is er een enorm verschil. Alhoewel, een permanent groot verschil. Vorig jaar belde Angie of ze voor de eerste keer met ons oud en nieuw kon vieren. Leuk! Tuurlijk! Dit jaar is er geen belletje maar een rommelkamer waar je geen poot kan trekken en een inwonende puber die het als woonhol heeft omgetoverd. Ze gaat dit jaar ook mee, maar nu omdat ze onderdeel is van dit gezin. Gelukkig vind ze het ook leuk om met de camper op pad te gaan en zo deden we afgelopen week met z’n drieën voorbereidingen voor een paar dagen camperen. Lees: boodschappen doen, kleding inpakken en alles bij elkaar pakken wat nodig is.

We gaan maar een uurtje rijden waarschijnlijk. Dan zoeken we een camperplek en gaan onderuit. Lezen, tv kijken, spelletje, etc. Net als thuis, maar dan anders.

Dus is het ieder jaar een ander plekje waar we de ogen open doen op nieuwjaarsdag. Het leuke is dat we meestal plekken zoeken aan het water waardoor we ver kunnen kijken en dus van oud op nieuw al het vuurwerk in de verte kunnen  bewonderen. Afgelopen jaar lagen we met z’n drieën op de buik op het bed met het licht uit en de gordijnen open. Lekker warm, drankje erbij en genieten.

Aangezien ik nooit zeker ben van een internetverbinding of voldoende bereik om m’n site bij te werken, is dit een stukje voorwerk en weet ik dus echt niet waar we nu staan. Grappig. Ik weet wel dat we gisteravond lekker gegeten en gedronken hebben, want dat heb ik namelijk al ingepakt, net als de appelbeignets en de champagne.

Dus lieve mensen,

Een heel fijn jaar in goede gezondheid toegewenst. May all you’re wishes come true!

gelukkig_nieuwjaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × 4 =