Ons werd gevraagd te collecteren voor ‘Fonds verstandelijk gehandicapten’ voorafgaand aan de wedstrijd Groningen-AZ afgelopen zondag. Wat leuk! Dit vonden we beide een uitstekend idee. En wat was het een leuke dag. We waren met z’n achten aan het collecteren per setje van twee bij de ingangen, en enige competitie mocht niet ontbreken. Helaas hebben Ro en ik bij ‘onze’ ingang niet de grootste bedragen binnen gehaald, maar met z’n achten collecteerden we toch een kleine 1600,- bij elkaar. Daar mogen we de Groningen supporters wel even voor bedanken. Keurig.

IMG_0964

Vervolgens werden we ook nog getrakteerd op een overwinning van Groningen, dit had ik (helaas) live nog nooit mee gemaakt. Het was dus een geslaagde wedstrijd wat mij betreft. Dit werd versterkt door het onmogelijk verlaten van Groningen binnen de reguliere reistijden. Wat een mensen waren er op de been. Dat viel in het stadion niet zo op, maar de omliggende wegen zagen zwart van de mensen. Ik hou ervan.

In Borger gingen we naar de spil achter de collecte en hadden daar nog een gezellig samenzijn met hapje en drankje. De bussen werden geteld en iedereen was blij met de opbrengst. Het kost zo weinig moeite en we halen dat zo even binnen. Super! Dat wil ik best eens vaker doen. Ook heb ik wel eerder gecollecteerd, maar wat is deze vrouw goed voor haar collectanten. Je voelt je echt gewaardeerd! Door een stukje spontaniteit besloten we samen te gaan eten en lieten de plaatselijke pizzeria bezorgen. Heerlijk gegeten! En gezellig!

Ik kijk terug op een zeer geslaagde dag!

Klik hier voor info over de collecte!

One thought on “Het goede doel en een potje voetbal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × vier =