En het gaat prima! Voor zover het prima kan gaan dan….

Er zijn genoeg momenten dat ik eraan denk maar het is controleerbaar. Gewoon niet aan denken;) Wel ben ik een week geleden met de Champix gestopt. Ik had al een paar dagen alleen ’s nachts genomen vanwege de misselijkheid overdag. Toen ik vorige week blaasontsteking kreeg en aan de antibiotica moest vond ik het iets teveel van het goede. Het stoppen met Champix heeft volgens mij geen problemen gegeven, maar dat weet ik niet zeker. Ik ben al een tijdje zóóóó moe. Sinds eergisteren ook veel duizelig en die combinatie is slopend. Alsof ik door een vrachtwagen ben overreden.

Even thuis van het werk, concentreren op een verkoopgesprek bleek gisteren onmogelijk. Waarschijnlijk morgen wel weer naar het werk, maar aangezien ik daar heen moet rijden geeft me dat wel de bibbers. Eergisteren ook ongeconcentreerd naar huis gereden. Als ik thuis ben kan ik tenminste alles opvangen wat niet klopt. Maar goed, dat zal ook wel een nasleep zijn van mijn vroegere toestand. Nu even kop d’r veur en doorzetten.

Het zal vanzelf weer beter gaan…toch?

Trouwens,
het vreselijke nieuws gekregen dat een 18-jarige kennis van Ro is overleden aan de gevolgen van complicaties na een beenmergtransplantatie. Daar gaat Ro morgen heen en dat zet alles wel weer in perspectief. Gezondheid en geluk voor alles!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × drie =