20140225-221749.jpg
IJmuiden is leuk! Tenminste, tot nu toe. Dus we blijven nog een dagje. We’re going to the beach!

En het is heerlijk op het strand. Vooral Barto en Shooter vliegen het strand over. Niet bij te houden die twee. Nee, Barto ook niet. Hij blijft hard rennen.
http://youtu.be/TEw4i7r4KkA

En na een fikse wandeling gaan we terug naar de camper. Via de boulevard. Alles is nog dicht, maar je voelt de energie van de zomer. De boulevardchinees is open en we denken allebei hetzelfde. De ruime parkeerplaats gaf geen camperverbod. Ook koop je een 24uurs dagkaart voor 8 euro. Het lijkt erop dat we deze overnachting wel aan kunnen gaan. Dan halen we vanavond chinees. Goed idee! Eerst het centrum eens verkennen.

Boring! Wat een desillusie. IJmuiden is echt een badplaats, het centrum is sterk verouderd en saai. Één lange winkelstraat met aan de ene kant winkels en aan de andere kant een weg. Het had best oké kunnen zijn, maar het voelt niet gezellig. Het straalt niets uit. Smoezelig. Ofzo. Correct me if I’m wrong, no problem. Graag zelfs. Dus, snel weer naar de camper en terug naar het strand.

En daar is het weer zoals het moet zijn. We lezen wat, Ro rommelt nog wat met z’n nieuwe schotel en we halen chinees. Zoals afgesproken. En het was heerlijk. Echt! Nu waren er veel plaatselijke afhalers zei Ro. Geeft altijd een indicatie. En zo was het ook.

Nu zijn we aan het uitbuiken en tv aan het kijken. En wat we morgen gaan doen, geen idee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × een =