Een tijdje geleden liet ik jullie een aantal bijzondere woonvormen zien die niet altijd jaloersmakend zijn, maar wel ontzettend leuk om te bekijken. Vandaag zal ik er nog een paar laten zien! Leuk?

Kijk nou, een boomhut/huis! Dit vind ik zelf ook nog wel leuk hoor!

Extraordinary buildings 0001

Extreem! Wie wil er nou in een vis wonen. De plaatselijke visboer? Wanneer komt dat bij je binnen, op een zaterdagavond? Als je voor de tv zit? En ineens weet je het! “Ik wil in een vis wonen!” Anyway….

Extraordinary buildings 0018

Nee, dan woon ik liever in een watervalhuis. Ook zo’n plek waar ik wel wil wonen.

woods home

Het is natuurlijk wel een idee om net als de visboer je voorkeur of interesse in een woning te leggen. Twee voorwaarden, je moet fantasie hebben en last but not least, geld! Ja! Dit is echt een woning, kijk maar goed!

Extraordinary buildings 0015

Tot slot nog de binnenkant van een woning met aanbouw die mij een beetje doet denken aan the last resort bij het vergaan van de aarde. Misschien kijk ik teveel films, maar zeg nou zelf. Het heeft wel veel weg van een zelfvoorzienende aanbouw! Wie heeft er nu zo’n grote ruimte nodig om op winderige dagen buiten te zitten. Toch heb ik weer een poosje zitten staren naar onderstaande foto…

Extraordinary buildings 0021

Dit was weer een bijdrage bijzondere woonvormen. Het blijft een leuke hobby. Tot de volgende!

One thought on “Bijzonder wonen #2

  1. Als ik zou moeten kiezen dan… zou…ik…of voor de boomhut gaan of het totaal tegenovergestelde watervalhuis, maar ik ben ook tevreden met de huidige woning waar we nu in wonen ook al kan het altijd beter 🙂
    Liefsss mams

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

tien + een =